انگلیس: موفق بودن مذاکرات وین تضمین شده نیست-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

انگلیس: موفق بودن مذاکرات وین تضمین شده نیست

وزیر خارجه انگلیس روز سه‌شنبه در پارلمان این کشور با اشاره به گفت‌وگوهای وین درباره احیای برجام گفت که نتیجه موفقیت آمیز برای این مذاکرات تضمین شده نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 16
کد خبر: ۹۱۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس روز سه‌شنبه مدعی شد که ایران به طور سیستماتیک به برنامه جامع اقدام مشترک پایبند نبوده و لندن در حال کار با شرکای اروپایی و آمریکا به همراه چین و روسیه بوده و انگلیس انتظار بازگشت ایران به پایبندی کامل به برجام را دارد.

 

وی که در پارلمان انگلیس صحبت می‌کرد، افزود: «نه تنها ذخایر اورانیوم غنی شده ایران که 16 برابر حد مجاز است جای نگرانی داشته بلکه فعالیت سانتریفیوژها و تولید اورانیوم فلزی نیز جای نگرانی عمیق دارد».

 

وزیر خارجه انگلیس اضافه کرد: «تمامی طرف‌ها موافق هستند که ایران باید به پایبندی کامل بازگردد و در گفت‌وگوهای وین پیشرفت‌هایی بوجود آمده اما نتیجه موفقیت آمیز تضمین شده نیست».

 

وی بدون اشاره به بدعهدی اروپایی‌ها در انجام تعهدات برجامی خود گفت: «این گفت‌وگوها نمی‌تواند بدون پایان ادامه یابد ما نیازمند آن هستیم که شاهد بازگشت به پایبندی کامل باشیم».

 

راب با تایید خواسته یکی از نمایندگان درباره توافق طولانی‌تر و مستحکم‌تر با ایران، گفت: «از طریق توافقی طولانی‌تر و مستحکم‌تر نه تنها ضمانت دائمی درباره موضوع هسته‌ای خواهیم داشت بلکه به فعالیت‌های بی ثبات کننده‌ای که ایران از آن حمایت می‌کند، پرداخته می‌شود».

 

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

 

دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن این توافق، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت و او بارها تهدید کرد کشورش را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد.

 

ترامپ سرانجام سه‌شنبه ۸ می ۲۰۱۸ (۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و دستور احیای تحریم‌های متوقف‌شده علیه ایران را صادر کرد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار